Wilujeng sumping di situs web kami!

Méja Desain Serat Laser Nyirian Mesin

Pedaran pondok:

Mesin serat laser nyirian tiasa dianggo kalayan aplikasi logam anu paling nyirian, sapertos Emas, Pérak, Baja Karat, Kuningan, tambaga, titanium, Aluminium, keramik , Baja, Beusi jsb, sareng tiasa ogé nyirian seueur bahan sanés logam, sapertos ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

Mesin serat laser nyirian tiasa dianggo kalayan seueur aplikasi nyirian logam, sapertos Emas, Perak, Baja tahan karat, Kuningan, tambaga, titanium, Aluminium, keramik, Baja, Beusi sareng sajabana, sareng tiasa ogé nyirian seueur bahan sanés logam, sapertos ABS , Nylon, PES, PVC, Makrolon.
Ngadopsi sumber laser serat paling maju Cina sareng sistem scanner galva kualitas luhur.
Éta tiasa nyayogikeun kaluaran kakuatan anu stabil, modeu optik sampurna, kualitas balok anu saé sareng nyirian kecepatan luhur, janten pangguna tiasa kéngingkeun pangaruh anu sampurna sareng efisiensi tinggi, anu tiasa minuhan produksi masif.
Kauntungannana mesin ieu sapertos kieu: katingali, operasi gampang, teu kedah bahan, teu kedah dirawat, henteu lepat dina waktos anu lami damel. Janten tiasa nyumponan paménta padamelan kontinyu industri.

Fitur sistem serat laser nyirian

1. Precision Tinggi Posisi posisi presisi nyaéta 0,001mm.
2. Kecepatan Tinggi Sistem scanning laser kualitas luhur ngajantenkeun gancang nyirian dugi ka 7000mm / s.
3. Gampang Operasi Ngalirkeun CD vedio, bébas gratis.
4. 100,000+ jam hirup laser, ngirangan biaya sareng downtime produksi.
5. Henteu habis sareng pangropéa minimal ngabantosan ngirangan biaya operasi.
6. Pendinginan Udara Nganut hawa tiis, épék pendinginan anu hadé tibatan metoda tiis anu sanés.
7. Hemat énergi: Ukuran alit & konsumsi kakuatan rendah, sadaya konsumsi kakuatan kirang ti 500W
8. Parangkat lunak anu kuat sareng cocog sareng file Coreldraw, AutoCAD sareng parangkat lunak sanés. Ngarojong
PLT, PCX, DXF, BMP, jsb.

Modél

Serat desain méja HT-20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
mesin panyiri (tanpa komputer)

Konfigurasi Utama

EZCAD Controller & Software (asli)
Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Dobel Beureum Dobel pikeun Saluyukeun pokus
Ngalih Kaki
Ukuran damel: 100mm * 100mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 170 × 170 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Kakuatan laser: 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Sumber laser: MAX / Raycus / JPT
100% tutup mesin aluminium
sirah scanning kualitas luhur sareng lensa
awak mesin laser stabil

Bagian sanésna:
manual pangguna / parangkat lunak / kartu jaminan / daptar bungkus / pakakas / saklar suku / piring fix / kabel listrik / kabel USB / kacamata kaamanan ...) sareng hiji lensa ukuran tambahan (anjeun tiasa milih tina 70 * 70mm 100 * 100mm 200 * 200mm 300 * 300mm) gratis

Parameter lengkep

Daérah Gawé Épéktip 100 * 100mm
Kakuatan laser 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Meja kerja Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Gelombang Panjang 1064nm
Frékuénsi Laser Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits (Mac henteu tiasa)
Karakter Minimum 0.15mm
Lebar Linear Minimum 0,01mm
Cara tiis Pendinginan Hawa
Kacepetan nyirian Maxi 7000mm / s
Mindahkeun Data Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD offline Controller
Format Grafik Dukung AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Software Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Kakuatan 500W
Tegangan Gawe AC220V 50Hz / AC110V 50Hz
Pakét Beurat / diménsi 110KG
Ukuran Paket 900mm × 740mm × 1010mm

Asesoris produk

Rincian Produk

Gambar Sampel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami