Wilujeng sumping di situs web kami!

Pamisah serat laser nyirian mesin

Pedaran pondok:

Mesin serat laser nyirian atanapi sakumaha anu disebatna laser pikeun ukiran, nyirian nyayogikeun pangguna anu gancang sareng akurat nalika ngantepkeun motong huruf dina ukuran 0,15mm. Serat nyirian laser utamina dianggo pikeun nyirian dina sadaya bahan logam.
sapertos: Emas, Perak, Baja tahan karat, Kuningan, tambaga, titanium, Aluminium, keramik, Baja, Beusi sareng sajabana, sareng tiasa ogé nandaan seueur bahan non-logam, sapertos ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

Laser serat ngadopsi sumber cahaya kualitas luhur, kalayan kualitas titik anu saé, kapadetan kakuatan optik seragam, kakuatan optik kaluaran stabil, henteu aya kabocoran cahaya, refleksi anti tinggi sareng ciri sanésna, nyumponan kabutuhan aplikasi pasar mainstream;
Galvanometer scanning kecepatan luhur digital tina mérekna sorangan ngagaduhan kaunggulan volume alit, gancang sareng stabilitas anu saé, sareng prestasina parantos ngahontal tingkat maju internasional;
Sistem ieu ngagaduhan fungsi anu kuat, tiasa ngaoptimalkeun sababaraha jinis pamrosésan data dumasar kana prosés anu béda-béda, ngadukung multi bahasa hiji switching konci, ngadukung dugi ka 256 manajemén lapisan warna sareng fungsi-fungsi sanésna, sareng minuhan sarat prosés aplikasi pikeun kaseueuran industri di pasar;
Pigura angkat casting casting casting di dunya, rel pituduh linier built-in, struktur stabil sareng desain saderhana.

Pidéo Produk

Spésifikasi

Mesin nyirian serat
Jenis modél HT-20, HT-30, HT -50, HT-60, HT-70, HT-80, HT -100,
Kakuatan kaluaran 20W / 30W / 50W / 60W / 70W / 80W / 100W
Motong kandelna Dugi ka 0,3 mm / dugi ka 0,5 mm / dugi ka 1,2 mm / dugi ka 1,3 mm
Asik Hawa tiis
Jenis sumber laser Serat laser: RAYCUS / MAX / JPT / IPG
Wavelenght tina sinar laser 1064 nm
Frékuénsi Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Maks. Nyirian sped 7000 mm / s
Daérah damel gumantung kana lense 100 × 100 mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 150 × 150 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Min. ukuran ukiran 0,15 mm
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Tegangan operasi AC220V 50Hz / AC110V 50Hz
Akurasi <0,01 mm
Antarbeungeut komputer USB
Kontroler / Parangkat Lunak EzCAD
Format grafik didukung AI, BMP, DST, DWG, DXF, LAS, PLT, JPG, CAD, CDR, DWG, PNG, PCX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Sistem knalpot Pilihan
Diménsi mesin 790 × 480 × 780 mm
Beurat mesin 50 kg
Kalebet barang / bagian anu sanés Panunjuk laser
Barang pilihan Alat Rotary, Rotary khusus pikeun cincin, méja 2D, wadah bahan

Kaunggulan tina Serat Laser Nyirian Mesin

Mesin serat laser nyirian nyayogikeun prosés henteu kontak tanpa sinar laser anu sacara fisik tiasa dianggo sareng bahan anu diarahkeun. Ieu mastikeun yén ngan ukur daérah anu dipanaskeun bakal kapangaruhan tanpa ngaruksak daérah sakuriling bahan. Mangrupikeun prosés unik sareng mesin serat laser nyirian daun anu akurat pisan, tepat, sareng kualitas-kualitas anu tiasa dibaca ku mesin sareng panon manusa. Mesin ieu fleksibel pisan sareng tiasa dianggo kalayan ukuran anu alit. Pabrikan serat laser nyirian mesin ngékspor ka seueur industri di panjuru dunya sabab tiasa gampang adaptasi antara industri pikeun sababaraha aplikasi anu ageung.

Bahan Serat CO2  UV
Produk kai
Akrilik
Produk Plastik
Lawon Kulit  
Keramik Kaca  
Plastik résin  
Pakét Kertas  
Komponén éléktronik  
Produk Hardwaretool  
3C Éléktronika  
Parabot Precision  
Alat Listrik Tegangan Tinggi & Rendah  
Permata    

 

Rincian Mesin

FAQ

Q1: Kuring henteu terang nanaon tentang mesin ieu, jinis mesin naon anu kuring kedah pilih?
Kami bakal ngabantosan anjeun milih mesin anu cocog sareng bagikeun anjeun solusina; anjeun tiasa ngabagi kami bahan naon anu anjeun cirian ukiran sareng jero nyirian / ukiran.

Q2: Nalika kuring ngagaduhan mesin ieu, tapi kuring henteu terang kumaha ngagunakeunana. Naon anu kedah abdi lakukeun?
Kami bakal ngirim video operasi sareng manual pikeun mesin. Insinyur kami bakal ngalaksanakeun latihan online. Upami diperyogikeun, anjeun tiasa ngirim operator ka pabrik kami pikeun latihan.

Q3: Upami aya sababaraha masalah dina mesin ieu, naon anu kuring kedah lakukeun?
Kami nyayogikeun jaminan mesin dua taun. Salami jaminan dua taun, upami aya masalah pikeun
mesin, kami bakal nyayogikeun bagian anu gratis (kacuali karusakan buatan). Saatos jaminan, kami masih nyayogikeun sadayana
jasa hirupna. Janten mamang wae, cukup ku urang terang, kami bakal masihan anjeun solusi.

Q4: Naon anu tiasa dianggo mesin panyiri laser?
A: Éta henteu nganggo habis. Éta pisan ekonomis sareng hemat biaya.

Q5: Kumaha pangaruh panyiri laser?
Upami anjeun hoyong terang pangaruhna, anjeun tiasa ngirim conto atanapi ngagambar ka kami, kami bakal ngalakukeun sampel gratis kanggo anjeun sareng nunjukkeun anjeun dina pidéo kumaha ngoperasikeunana.

Q6: Naon waktos pangiriman?
A: Ilahar, waktos pamimpinna aya dina 5 dinten damel saatos nampi pembayaran.

Q7: Kumaha cara mésér?
A: Salaku per alamat anjeun anu saéstuna, urang tiasa pangaruh pangiriman ku laut, ku hawa, ku treuk atanapi karéta. Ogé urang tiasa ngirim mesin ka kantor anjeun sakumaha sarat anjeun.

Q8: Naon paket, éta bakal nangtayungan produk?
A: Kami gaduh rangkep 3 lapisan. Pikeun di luar, urang nganggo kasus kai gratis tina fumigasi. Di tengahna, mesin ditutupan ku busa, pikeun ngajagaan mesin tina oyag. Pikeun lapisan jero, mesinna ditutupan ku pilem plastik tahan cai.

Gambar Sampel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami