Wilujeng sumping di situs web kami!

Bentuk portabel Serat Laser Nyirian Mesin

Pedaran pondok:

Mesin serat laser nyirian seueur dianggo nganggo aplikasi anu béda sapertos, éta tiasa nyirian logo, kecap, mérek, tanggal, nomer seri, jumlah angkatan, tanda, gambar, poto, kode QR jsb dina bahan logam (sapertos stainless steel, alloy, metal piring, aluminium, pérak, emas sareng sajabana) sareng bahan sanés logam (sapertos plastik: rékayasa plastik sareng plastik keras, jst. Dipaké dina komponén éléktronik sirkuit terpadu, komunikasi seluler, alat presisi, arloji kacamata sareng jam, keyboard komputer, aksésoris, suku cadang mobil, tombol plastik, alat kelengkapan pipa, barang saniter, pipa pvc, alat médis, botol bungkus, batré, karajinan sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

Ukiran laser portabel mangrupikeun mesin anu dianggo dina seueur industri manufaktur pikeun nyirian plastik sareng logam. Mangrupikeun mesin anu ramah pikeun pangguna, lumaku dina proyék panyirian anu sanés. Nanging, sababaraha urang henteu terang kumaha fungsina sareng cara ngajalankeunana.
Pikeun merangan ieu, urang ngadamel pedoman ngeunaan cara ngagunakeun laser engraver portabel. Pitunjuk ieu sacara lengkep bakal ngabahas prosés ukiran laser, fitur mesin ukiran laser portabel, sareng kumaha milih anu leres. Ngarasakeun!
Nyirian laser ngalibatkeun ngagunakeun mesin panyiri laser portabel handap pikeun nyirian kontras luhur dina hiji matéri. Béda sareng etsa laser sareng ukiran laser, éta henteu ngarobih kaayaan matéri. Éta ngan ukur nyababkeun perubahan warna bahan ngalangkungan oksidasi anu nyirian nyalira.
Ukiran laser, nyirian, sareng ukiran tiasa ngahasilkeun gambar dina bahan anu béda kalayan ngagunakeun sinar laser. Nanging, bédana antara tilu nyaéta dina produksi panyiri. Ukiran laser ngaleungitkeun bagian tina bahan. Éksi laser ngarobih lapisan luhur bahan. Nyirian laser ngabalukarkeun nyiptakeun gambar dina bahan tanpa ngaleungitkeun atanapi ngarobih matéri na.

Fitur Serat Laser System System

1. Precision Tinggi Posisi posisi presisi nyaéta 0,001mm.
2. Kecepatan Tinggi Sistem scanning laser kualitas luhur ngajantenkeun gancang nyirian dugi ka 7000mm / s.
3. Gampang Operasi Ngalirkeun CD vedio, bébas gratis.
4. 100,000+ jam hirup laser, ngirangan biaya sareng downtime produksi.
5. Henteu habis sareng pangropéa minimal ngabantosan ngirangan biaya operasi.
6. Pendinginan Udara Nganut hawa tiis, épék pendinginan anu hadé tibatan metoda tiis anu sanés.
7. Hemat énergi: Ukuran alit & konsumsi kakuatan rendah, sadaya konsumsi kakuatan kirang ti 500W
8. Parangkat lunak anu kuat sareng cocog sareng file Coreldraw, AutoCAD sareng parangkat lunak sanés. Ngarojong
PLT, PCX, DXF, BMP, jsb

Modél

HT-20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W Bentuk Portabel Serat Laser Nyirian Mesin

Konfigurasi Utama

EZCAD Controller & Software (asli)
Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Dobel Beureum Dobel pikeun Saluyukeun pokus
Ngalih Kaki
Ukuran damel: 100mm * 100mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 170 × 170 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Kakuatan laser: 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Sumber laser: MAX / Raycus / JPT
100% tutup mesin aluminium
sirah scanning kualitas luhur sareng lensa
awak mesin laser stabil

Bagian sanésna:
manual pangguna / parangkat lunak / kartu jaminan / daptar bungkus / pakakas / saklar suku / piring fix / kabel listrik / kabel USB / kacamata kaamanan ...) sareng hiji lensa ukuran tambahan (anjeun tiasa milih tina 70 * 70mm 100 * 100mm 200 * 200mm 300 * 300mm) gratis

Pidéo Produk

Parameter lengkep

Daérah Gawé Épéktip 100 * 100mm
Kakuatan laser 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Meja kerja Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Gelombang Panjang 1064nm
Frékuénsi Laser Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits (Mac henteu tiasa)
Karakter Minimum 0.15mm
Lebar Linear Minimum 0,01mm
Cara tiis Pendinginan Hawa
Kacepetan nyirian Maxi 7000mm / s
Mindahkeun Data: Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD offline Controller
Format grafik didukung: AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Software Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Kakuatan 500W
Tegangan Gawe AC220V 50Hz / AC110V 50Hz

Asesoris Mesin

Gambar Sampel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami