Wilujeng sumping di situs web kami!

Naon bedana antara serat laser, laser uv, mesin nyirian laser co2?

Dinten mesin laser nyirian ieu populér pisan, Hal ieu seueur dianggo di sagala rupa industri, sapertos Komponén Éléktronik, Pakakas Hardware, Kabutuhan Harian sareng sajabana Tapi aya sababaraha jinis mesin panyiri laser sareng sababaraha urang anyar sok ragu: Jenis laser anu mana anu kuring kedah pilih? Naon watt laser kuring kedah milih? Ieu sababaraha tips pikeun patarosan ieu.


Mesin Serat Laser Nyirian (panjang gelombangna 1064nm).
Mesin serat laser nyirian saé dina bahan logam, sapertos stainless steel, Kuningan, Aluminium, Baja, Emas, Sliver, Beusi jsb, sareng ogé tiasa nyirian seueur bahan non-logam, sapertos ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon . Tapi éta henteu tiasa nandaan plastik sacara langsung pisan (tanpa lapisan), sabab ngagaduhan kalori anu saé pisan maka bahan Plastik bakal diduruk.

Mesin Pencét Laser UV (panjang gelombangna 355nm).
Laser UV nyayogikeun tempat ukuran leutik sareng jero fokus anu gedé, panjang gelombang laser pondok ngaganggu ranté molekul bahan, tiasa pisan ngirangan deformasi mékanis sareng distorsi suhu bahan, éta mangrupikeun laser anu tiis, utamina dianggo pikeun nyirian sareng ukiran super tepat, khususna cocog pikeun tuangeun, bahan bungkusan farmasi nyirian, poros mikro, meulah gancang-gancang pikeun kaca, motong wafer grafis kompléks dina bahan silikon, sareng sajabana mesin panyiri laser Uv tiasa nyirian ampir sadaya bahan, tapi kusabab kakuatan laser uv langkung handap, biasana éta 3w / 5w / 10w, éta henteu cocog pikeun seueur karya jero.

Mesin Nyirian Laser Co2 (panjang gelombangna 10.6um).
Co2 laser tiasa nyirian dina Kaseueuran bahan Non-logam sapertos keramik, ABS, akrilik, plastik, awi, bahan organik, résin epoksida, gelas, kai, sareng kertas, sareng sajabina Tapi éta henteu tiasa nyirian dina bahan logam langsung (tanpa palapis).


Pos waktos: Aug-01-2021