Wilujeng sumping di situs web kami!

Laser CO2 tiasa nyirian dina rupa-rupa permukaan buatan sareng alam

Mesin laser laser nyirian aréa 200 * 200mm atanapi 300 * 300mm atanapi ukuran langkung ageung
Mesin nyirian laser Co2 kalebet mesin nyirian laser Galvo Co2 sareng mesin nyirian laser Co2 anu dinamis. Duanana tiasa dianggap dua téknologi panyiri Co2 anu béda. Jinis mesin panyiri laser ieu seueur dianggo pikeun nyirian bahan non-logam, sapertos kertas, kulit, kaén, plexiglass, résin, akrilik, wol, karét, keramik, kristal, giok. Éta ogé tiasa dianggo dina industri bungkusan tuangeun, sapertos tuangeun, sareng bungkus ubar, idéntifikasi produk, sareng nomer séri. Sababaraha tanda iklan ogé dilakukeun ku mesin panyiri laser Co2.

Mesin panyiri laser CO2 sakitar sapuluh kali langkung gancang tibatan mesin ukiran laser CO2 konvensional. Salaku hasilna, éta sacara signifikan ningkatkeun épisiensi nyirian laser. Ieu ngajantenkeun idéal pikeun nyirian garis produksi industri.

Mesin kalayan sistem scanner galvanometer kecepatan tinggi, kalayan sinar laser anu unggul, sudut divergénsi alit sareng struktur laser terpadu. Éta merenah pikeun dirawat, kinerja stabil, reliabilitas tinggi sareng umur panjang (maksimal 45,000 jam). Parabotna murah biaya pengolahan, tanpa konsumsi, daérah nyirian ageung, épisiénsi tinggi.

Industri lumaku

  • Denim sareng motong lawon anu sanés sareng ukiran
  • Lampu lampu
  • Nyirian botol
  • Nyirian dina palastik
  • Kartu kawinan sareng uleman
  • Bungkusan médis
  • Karajinan tangan sareng hadiah
  • Nyirian akrilik
  • Ukiran kulit sareng Eva


Pos waktos: Aug-01-2021