Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • What is the difference between fiber laser, uv laser, co2 laser marking machine?

    Naon bedana antara serat laser, laser uv, mesin nyirian laser co2?

    Dinten mesin laser nyirian ieu populér pisan, Hal ieu seueur dianggo di sagala rupa industri, sapertos Komponén Éléktronik, Pakakas Hardware, Kabutuhan Harian sareng sajabana Tapi aya sababaraha jinis mesin panyiri laser sareng sababaraha urang anyar sok ragu: Jenis laser anu mana anu kuring kedah pilih? Wh ...
    Maca deui
  • The CO2 laser can mark on a wide range of artificial and natural surfaces

    Laser CO2 tiasa nyirian dina rupa-rupa permukaan buatan sareng alam

    Mesin panyiri laser CO2 Aréa nyirian 200 * 200mm atanapi 300 * 300mm atanapi ukuran langkung ageung mesin laser nyirian Co2 kalebet mesin laser nyirian laser Galvo sareng mesin nyirian laser Co2 dinamis. Duanana tiasa dianggap dua téknologi panyiri Co2 anu béda. Jenis ieu la ...
    Maca deui
  • Beda antara mesin ukiran laser CO2 sareng mesin laser nyirian laser

    Sarua: duanana mesin kami CO2 laser. bahan aplikasi: duanana mesin tiasa dianggo pikeun bahan non-logam, sapertos kai, akrilik, kertas, awi, kaca, kulit, keramik sareng sajabina. Tapi langkung béntenna: bédana lampu tukang, mesin ukiran laser co2: tilu kaca spion, sareng hiji lensa fokus ...
    Maca deui
  • What to look for when buying fiber the best fiber laser marking machines.

    Naon anu kedah dipilari nalika mésér serat mesin serat laser nyirian anu pangsaéna.

    Ukiran laser serat ogé dikenal salaku mesin ukiran serat laser atanapi mesin nyirian serat laser. Anjeun tiasa ngagunakeun alat ieu pikeun sadaya jinis bagian logam, tapi anjeun ogé tiasa ngadamel tanda permanén sareng ukiran dina sababaraha plastik. Nanging, kagunaan anu paling umum nyaéta stainle laser etching gancang ...
    Maca deui
  • Nyirian Laser UV pikeun Solusi Plastik sareng Kaca

    Mesin panyiri laser UV biasa dianggo pikeun nyirian kaca, carjer, earphone, TFT, LCD, layar plasma, tékstil, keramik ipis, silikon, osilator kristal IC, safir. Ogé dianggo dina nyirian industri sapertos, bungkus ubar, kosmétik, polimér sapertos kawat, botol, permukaan kotak anu nyirian Descrip ...
    Maca deui