Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin nyirian laser MOPA

Pedaran pondok:

Mesin Pembuatan Laser Mope dilengkepan sumber serat laser Mope khusus, anu ngagaduhan sadaya fungsi anu ngagaduhan panyiri laser serat normal. Sareng ngagaduhan fungsi khusus anu teu ngagaduhan mesin ukiran laser serat normal sanésna. Husus pikeun nandaan warna hideung dina bahan logam aluminium Anodized.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

Seri FastMarker F –D (Mopa Serat Laser Marker) nawiskeun panyiri laser gancang gancang, éta parantos dirarancang pikeun nyirian bahan logam sareng sababaraha bahan anu henteu hémat sapertos bagian plastik, sapertos tulisan promosi, hadiah sareng pelat data. Sareng répréséntasi desainna portabel, fleksibel, sareng multifungsi; éta nyandak anjeun pangalaman ngolah laser anu sanés.

Kauntungan:
• Desain anu terintegrasi tinggi, henteu ngan ukur ngirangan ukuran mesin, tapi ogé ngajamin daérah damel.
• Desain panyalindungan lengkep tertutup, alat pelindung sareng panto pangawas sareng jandela sacara efektif nyegah radiasi laser sareng polusi haseup nalika damel.
• Desain sacara gembleng minuhan sarat CE.
• Konpigurasikeun sistem posisi lampu beureum duaan, fokus gancang sareng posisi anu tepat, ningkatkeun akurasi sareng kagancangan dina damel.
• dilengkepan sumber serat kualitas luhur sareng sirah scanning, kakuatan stabil, énergi balok anu kuat sareng efisiensi tinggi.
• Ngarancang nyalira perangkat lunak multifungsi, cocog sareng AutoCAD, Coreldraw, Photoshop, jst.
Modél ieu tiasa dianggo pikeun ngukir bahan logam sareng sababaraha bahan sanés logam, sareng teras-terasan nambihan bahan énggal anu tiasa dianggo dina rupa-rupa aplikasi. Hal ieu seueur dianggo dina komponén éléktronik, komunikasi, suku cadang mobil sareng motor d, alat sareng méter, pangobatan, tuangeun sareng inuman, narkoba rangkep sareng sajabina.

Hal ieu utamina dianggo pikeun nandaan hideung atanapi bodas dina aluminium anodized, alloy aluminium, stainless steel sareng produk electroplating plastik tanpa ngarusak permukaan, éta ogé nandaan warna dina stainless steel.

Parameter Detil:
Daérah Gawé Épéktip 100 * 100mm
Kakuatan laser 30W / 50W / 60W JPT M7
Meja kerja Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Gelombang Panjang 1064nm
Frékuénsi Laser 20 ~ 100KHz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bit
Karakter Minimum 0.15mm
Lebar Linear Minimum 0,01mm
Cara tiis Pendinginan Hawa
Kacepetan nyirian Maxi 7000mm / s
Mindahkeun Data: Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD offline Controller
Format grafik didukung: AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Software Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Kakuatan 500W (AC220V 50Hz / AC110V 50Hz)
Pakét Beurat / diménsi 50KG
Ukuran Paket 790mm × 400mm × 760mm

Pidéo Produk

Parameter lengkep

Daérah Gawé Épéktip 100 * 100mm
Kakuatan laser 30W / 50W / 60W JPT M7
Meja kerja Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Gelombang Panjang 1064nm
Frékuénsi Laser 20 ~ 100KHz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bit
Karakter Minimum 0.15mm
Lebar Linear Minimum 0,01mm
Cara tiis Pendinginan Hawa
Kacepetan nyirian Maxi 7000mm / s
Mindahkeun Data: Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD offline Controller
Format grafik didukung: AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Software Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Kakuatan 500W (AC220V 50Hz / AC110V 50Hz)
Pakét Beurat / diménsi 50KG
Ukuran Paket 790mm × 400mm × 760mm
marking machine (4)

Poto mesin

marking machine (3)

Ngalih Kaki

marking machine (7)

Controller (dewan JCZ asli)

marking machine (1)

Sirah scanning

marking machine (8)

Suplai kakuatan kualitas luhur

marking machine (5)

50mm diaméterna Rotary khusus kanggo cincin (opsional)

marking machine (2)

Lénsa scanning

marking machine (6)

80mm diaméterna Rotary khusus pikeun ring

marking machine (9)

Titik beureum dua kali (langkung gampang pikeun ngaluyukeun panjangna)

Gambar Sampel

Sumber laser 20W JPT MOPA kalayan waktos jasa panjang 100000 jam.
Kecepatan tinggi SINO-GOLVO laser scanningsystem ngajantenkeun nyirian gancang nepi ka7000mm / s.
Kabel ketat sareng teratur, ngirangan kaamanan.
Sistem kontrol EZ-CAD kalayan stabilitas sareng reliabilitas tinggi. Shieldutilizing bagian tina fungsi kompléks, mastikeun stabilitas luhur.

MOPA laser marking machine

Gambar Sampel

samples 7
samples 5
samples 10
samples 6
samples 1
photobank (4)

Pasar utama

fiber laser marking (2)

Paket Sareng Angkutan

fiber laser marking (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami