Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin motong HT-460 Ukiran Laser

Pedaran pondok:

The HT-460 ukiran laser sareng mesin motong, kalayan permukaan anu tiasa dianggo 400 × 600mm mangrupikeun pilihan ekonomis pikeun mesin laser anu bakal ngirut anjeun ku ukuran pamrosésan sareng harga anu murah. Éta cocog pikeun ukiran sareng motong. Mangrupikeun pilihan anu saé pisan pikeun pemula anu utami peryogi ukiran sareng motong sakapeung.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

Kakuatan Laser W2 (90-100W)
Alat sénsor cai
Ukuran damel: 400 * 600mm
Ruida Controller & Software
Motor méja luhur sareng ka handap
CW5200 cai chiller
Kantétan Rotary, pokus otomatis, hareup deui muka
Motor Stepshine merk Stepshine

Pidéo Produk

Parameter lengkep

Daérah Gawé (X, Y, Z) - Sadaya panto ditutup 600 × 400 × 200 mm
Daérah Gawé (X, Y, Z) - Sadaya panto dibuka 600 × ∞ × 20 mm
Tabung Kaca Laser CO2 50W / 60W / 80W / 100W
Hirupna tabung laser CO2 nepi ka 3.000 jam / dugi ka 4.000 jam
Cooling tina tabung laser cai tiis kalayan sensor aliran cai pikeun mayungan tabung
  chiller industri CW 3000 / CW5200
Diménsi mesin (L × W × H) 1450 × 780 × 570 mm / 1550 × 910 × 8000 mm
Beurat mesin 80 kg / 180 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Méja damel listrik tiasa disetél dugi ka 200 mm
  madu sareng bilah aluminium
Lénsa pokus diaméterna 20mm dina fokus 2.0˝, opsional 1.5˝ & 2.5˝
Max. Kecepatan ukiran / Kecepatan motong 0 ngalakukeun 40000 mm / mnt, 15000 mm / mnt
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min. ukuran ukiran 1 × 1 mm
Motong kandelna nepi ka 15 mm (gumantung kana matéri)
Antarbeungeut komputer Sambungan USB, Ethernet, konci USB, mémori nyalira dugi ka 100 program (128 M)
Kontroler / Parangkat Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (opsional LightBurn)
Format grafik didukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Cocog sareng CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz / 110V US PLUG
Sistem knalpot diwangun dina kipas knalpot
Ngabantosan hawa kompresor hawa ACO008
Rel pituduh pituduh linier pasagi dina sumbu X, pituduh buleud dina sumbu Y
Barang-barang anu kalebetna Titik beureum
Barang pilihan alat Rotary, chiller cai CW5000, Sistem ékstraksi haseup, komprési hawa kuat



Ukiran laser sareng mesin motong laser tiasa nyirian ampir sadaya jinis bahan henteu-logam sareng logam anu dilapis,
sapertos Kayu / MDF / Akrilik / Karét / Kain / Kain / Kulit / plastik / PVC ... tiasa ngukir kode bar, kode diménsi, huruf, nomer sérial sareng poto. urang gaduh ukuran anu béda pikeun mesin ieu, sapertos 300 * 200mm 200 * 400mm 300 * 500mm 400 * 600mm 500 * 700mm 600 * 900mm 1300 * 900mm 1300 * 2500mm.

Gambar Sampel

22
glass samples.webp
111
phonecase samples

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami