Wilujeng sumping di situs web kami!

HT-1390 CO2 laser ukiran sareng mesin motong

Pedaran pondok:

Ukiran laser sareng mesin motong HT-1390, permukaan damel 1300 × 900mm, dibédakeun ku kagunaanna sabab anjeun tiasa ngukir sareng motong, sareng éta ogé bakal ngareuwaskeun anjeun kamungkinan ngukir objék anu jangkung ageung sareng ageung berkat méja anu diwangun sacara inovatif. Mesin cocog pikeun motong sareng ogé pikeun ukiran sapertos parangko (dina sumber 75w, 90w), ubin, potrét ukiran, ngadamel jam tangan, pendants, dimungkinkeun pikeun ngukir kacamata, botol, pulpén sareng sagala rupa bungkus, motong kaca akrilik sareng anu sapertosna. Éta dibédakeun ku sirah anu dirancang khusus anu ngamungkinkeun motong ampir tanpa kaduruk. Anjeun tiasa nganggo 4 lénsa anu béda dina sirah inovatif (panjang fokus 38.1mm, 50.80mm, 63.5mm, 101.6mm). Mesin mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu ngamimitian sareng ahli anu hoyong mesin laser anu dipercaya pikeun harga anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

Alatna nganggo sumber laser tabung kaca CO2 domestik, éta tiasa motong sareng ngukir permukaan bahan sanés logam nganggo kecap Cina & Inggris, nomer, mérek dagang sareng grafik vektor sanésna, nomer sérial, nomer angkatan, spésifikasi sareng label produk sanés.
Bisa ngahontal grafik, téks, campuran digital sareng parantosan sakali waktos;
pikeun ngawujudkeun grafik, parameter sareng incremental figure teras-terasan
Konsép desain propésional, sareng tiasa disaluyukeun pikeun industri anu béda, kalayan struktur anu wajar, penampilan anu elegan sareng praktis.
Profil casting kapang-precision tinggi diwangun ku kakuatan tinggi, stabilitas tinggi struktur mékanis, CNC ngajalankeun lancar, speed tinggi na precision tinggi, awak ngaliwatan konsép desain, gampang dahar, cocog pikeun ngolah workpiece taya.
 Konsep desain anu stabil sareng sampurna, dilengkepan ku sistem pendinginan industri anu canggih, kalayan fungsi panyalindungan otomatis tina alarm cai; ningkatkeun stabilitas sareng kaamanan padamelan teras-terasan. Debu anu sampurna, desain pencegahan polusi, ningkat pisan stabilitas sakabeh mesin.
Kalayan desain jalur lampu hiber, struktur unik, simpangan jalur cahaya, stabilitas tinggi, gampang adaptasi sareng sajabina.
Kontrol DSP: Unit kontrol host beus PCI basis PC, nganggo chip kadali DSP-TMS320 terkemuka di dunya, chip kontrol XC2S300, gancang-gancang, pangabisa anti gangguan sareng kuat. Pangguna tiasa milih sistem kontrol USB canggih sareng Flash Disk (u disk) sistem kontrol offline.
Catu daya laser efisiensi tinggi anu dimekarkeun nyalira: Kalayan modeu saklar tegangan-anyar, téknologi kontrol master PWM, kinerja langkung stabil.

Pidéo Produk

Parameter lengkep

Daérah Gawé (X, Y, Z) - Sadaya panto ditutup 1300 × 900 × 280 mm
Daérah Gawé (X, Y, Z) - Sadaya panto dibuka 1300 × ∞ × 30 mm
Tabung Kaca Laser CO2 100W / 130W / 150W
Hirupna tabung laser CO2 nepi ka 10.000 jam
Cooling tina tabung laser cai tiis kalayan sensor aliran cai pikeun mayungan tabung
chiller industri CW 5000/5200
Diménsi mesin (L × W × H) 1900 * 1450 * 1230mm / 1780 * 1330 * 1030mm
Beurat mesin 380 kg / 450 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Méja damel méja adjustable otomatis dugi ka 280 mm / 400 mm
madu sareng bilah aluminium
Lénsa pokus diaméterna 20mm dina fokus 2.0˝, opsional 1.5˝ & 2.5˝
Max. Kecepatan ukiran / Kecepatan motong 0 ngalakukeun 40000 mm / mnt, 15000 mm / mnt
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min. ukuran ukiran 1 × 1 mm
Motong kandelna nepi ka 25 mm (gumantung kana matéri)
Antarbeungeut komputer Sambungan USB, Ethernet, konci USB, mémori nyalira dugi ka 100 program (128 M)
Kontroler / Parangkat Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (opsional LightBurn)
Format grafik didukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Cocog sareng CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz
Sistem knalpot kipas knalpot 550W 840m3 / h
Ngabantosan hawa kompresor hawa ACO012
Rel pituduh rél linier Hiwin
Barang-barang anu kalebetna titik beureum, pokus otomatis, ampermeter, relay waktos pikeun sistem nyapekeun / mareuman
Barang pilihan alat Rotary, kipas knalpot kuat atanapi sistem ékstraksi haseup, komprési hawa kuat

Ukiran laser sareng mesin motong laser tiasa nyirian ampir sadaya jinis bahan henteu-logam sareng logam dilapis, sapertos Kayu / MDF / Akrilik / Karét / Kain / Kain / Kulit / plastik / PVC ... tiasa ngukir kode bar, kode diménsi , serat, nomer sérial sareng poto. urang gaduh ukuran anu béda pikeun mesin ieu, sapertos 300 * 200mm 200 * 400mm 300 * 500mm 400 * 600mm 500 * 700mm 600 * 900mm 1300 * 900mm 1300 * 2500mm.

Gambar Sampel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami