Wilujeng sumping di situs web kami!

HT-1325 CO2 Mesin motong Laser Campuran

Pedaran pondok:

The HT-1325 mesin motong laser, kalayan permukaan anu dianggo 2500 × 1300mm, ieu mesin motong nganggo tabung laser 300w CO2 sareng sirah khusus tiasa dipilih anu ngamungkinkeun motong beusi hideung dugi ka 4mm ditambihan oksigén.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

HT-1325 Laser Cutting / Mesin Ukiran sareng tabung laser 300W SLW, suplai kakuatan laser 300W, motor servo brand Leadshine sareng supir, panduan linier mérek PMI 20 sareng blok, méja kerja anu dibereskeun, méja bilah Aluminium Kaca spion sareng lensa, mesin ketebalan 2.0mm casing, 012 Pompa udara, CW6000 chiller cai * 1 1100W kipas knalpot kakuatan tinggi * 3
1. Model: HT-1325 Laser Engraving / Mesin motong
2. Bahan anu Berlaku
Lawon, kulit, wol, plexiglass, produk kai akrilik, plastik, marmer karét ... jsb sareng baja Karbon sareng stainless steel.
3. Industri Lumaku
Mesin ieu cocog pikeun pangguna propésional pikeun motong kinerja dina pakean, kulit, sapatu kulit ngawangun, hiasan iklan, sulaman komputerisasi, kado seni, motong témplat, logam ipis sareng industri sanés.

Pidéo Produk

Parameter lengkep

Daérah Gawé (X, Y, Z) 2500 × 1300 × 40 mm
Tabung Kaca Laser CO2 180W / 300W
Hirupna tabung laser CO2 nepi ka 10.000 jam
Cooling tina tabung laser cai tiis kalayan sensor aliran cai pikeun mayungan tabung
CW5200
Diménsi mesin (L × W × H) 3500 × 1840 × 1100 mm
Beurat mesin 800 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Méja damel madu sareng bilah aluminium
Lénsa pokus diaméterna 20mm dina fokus 2.0˝, opsional 1.5˝ & 2.5˝
Max. Kecepatan ukiran / Kecepatan motong 0 ngalakukeun 40000 mm / mnt, 24000 mm / mnt
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min. ukuran ukiran hurup 1,5 × 1,5 mm, tanda 2 × 2 mm
Motong kandelna nepi ka 4 mm (gumantung kana matéri)
Antarbeungeut komputer Sambungan USB, Ethernet, konci USB, mémori nyalira dugi ka 100 program (128 M)
Kontroler / Parangkat Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (opsional LightBurn)
Format grafik didukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Cocog sareng CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz
Sistem knalpot 3 pcs kipas knalpot 550W 840m3 / h
Ngabantosan hawa kompresor hawa jempé DPS 0,75 / 4
Rel pituduh Rel linier Hiwin 20
Barang-barang anu kalebetna Titik beureum
Barang pilihan méja conveyor, paranti tuangeun, pipa anu nyéépkeun dina sasak, sarang lebah madu

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami