Wilujeng sumping di situs web kami!

HT-1325 CO2 Laser Ngukir sareng Mesin motong

Pedaran pondok:

The HT-1325 mesin motong laser, kalayan permukaan anu dianggo 2500 × 1300mm, ngamungkinkeun motong sareng ngukir format ageung dugi ka kandelna 30 mm. Hal ieu utamina dimaksudkeun pikeun motongLawon, kulit, wol, plexiglass, produk kai akrilik, plastik, karét marmer sareng bahan sanés logam. mesin ieu cocog pikeun ahli pangguna pikeun motong kinerja pakéan, kulit, sapatu kulit ngabentuk, hiasan iklan, sulaman komputerisasi, kado seni, motong témplat sareng industri sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Pidéo Produk

Parameter lengkep

Daérah Gawé (X, Y, Z) 2500 × 1300 × 40 mm
Tabung Kaca Laser CO2 100w 130w 150w 180w
Hirupna tabung laser CO2 nepi ka 10.000 jam
Cooling tina tabung laser cai tiis kalayan sensor aliran cai pikeun mayungan tabung
CW5200
Diménsi mesin (L × W × H) 3500 × 1840 × 1100 mm
Beurat mesin 800 kg
Suhu lingkungan operasi 5 ° C - 35 ° C
Méja damel madu sareng bilah aluminium
Lénsa pokus diaméterna 20mm dina fokus 2.0˝, opsional 1.5˝ & 2.5˝
Max. Kecepatan ukiran / Kecepatan motong 0 ngalakukeun 40000 mm / mnt, 24000 mm / mnt
Resolusi <1000 dpi
Akurasi <0,01 mm
Min. ukuran ukiran hurup 1,5 × 1,5 mm, tanda 2 × 2 mm
Motong kandelna nepi ka 30 mm (gumantung kana matéri)
Antarbeungeut komputer Sambungan USB, Ethernet, konci USB, mémori nyalira dugi ka 100 program (128 M)
Kontroler / Parangkat Lunak Ruida RD Works / RDCam V8 (opsional LightBurn)
Format grafik didukung BMP, GIF, JPEG, PCX, TGA, TIFF, PLT, CDR, DMG, DXF, PAT, CDT, CLK, DEX, CSL, CMX, AI, WPG, WMF, EMF, CGM, SVG, SVGZ, PCT, FMV, GEM, CMX
Sistem operasi Windows / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10
Cocog sareng CorelDraw, AutoCAD, Photoshop
Tegangan operasi AC230 +/- 10% 50 Hz
Sistem knalpot 3 pcs kipas knalpot 550W 840m3 / h
Ngabantosan hawa kompresor hawa jempé DPS 0,75 / 4
Rel pituduh Rel linier Hiwin 20
Barang-barang anu kalebetna Titik beureum
Barang pilihan méja conveyor, paranti tuangeun, pipa anu nyéépkeun dina sasak, sarang lebah madu

Ukiran laser sareng mesin motong laser tiasa nyirian ampir sadaya jinis bahan henteu-logam sareng logam dilapis, sapertos Kayu / MDF / Akrilik / Karét / Kain / Kain / Kulit / plastik / PVC ... tiasa ngukir kode bar, kode diménsi , serat, nomer sérial sareng poto. urang gaduh ukuran anu béda pikeun mesin ieu, sapertos 300 * 200mm 200 * 400mm 300 * 500mm 400 * 600mm 500 * 700mm 600 * 900mm 1300 * 900mm 1300 * 2500mm.

Gambar Sampel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami