Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin Nyirian Serat Bentuk Laser

Pedaran pondok:

Mesin serat laser nyirian tiasa dianggo kalayan aplikasi logam anu paling nyirian, sapertos Emas, Pérak, Baja Karat, Kuningan, tambaga, titanium, Aluminium, keramik , Baja, Beusi jsb, sareng tiasa ogé nyirian seueur bahan sanés logam, sapertos ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

Mesin nyirian laser kalebet Serat laser nyirian mesin, mesin laser laser nyirian UV Laser nyirian mesin sareng sajabana. Serat kalolobaan populér sareng langkung seueur dianggo.
Prinsip dasar targét laser nyaéta, ku generator laser pikeun ngahasilkeun sinar laser énergi tinggi sakaligus, saatos museurkeun bahan pangaruh laser, bahan waktos permukaanna dipasang, gasifikasi, bahkan ngalangkungan jalur laser dina permukaan material, ngabentuk kabutuhan ku tag.
Karakteristik target laser nyaéta ngolah kontak, tiasa dina ukiran permukaan anu cacad, artefak bakal ngagaduhan setrés internal, deformasi sareng cocog pikeun logam, plastik, kaca, keramik, kai, kulit sareng bahan sanésna.
Laser tiasa ampir pikeun sadaya bagéan (sapertos piston, cincin piston, klep, korsi klep, alat-alat hardware, barang saniter, komponén éléktronik, sareng sajabana) pikeun nyirian, sareng tahan maké, gampang sadar téknologi produksi otomatisasi, deformasi alit ditandaan bagian.
Mesin nyirian laser ku cara nyeken, sinar laser kajadian dina dua kaca spion, kaca spion disetir ku ngagunakeun motor scanning anu dikontrol komputer masing-masing sapanjang rotasi sumbu X, Y, saatos museurkeun sinar laser janten spidol potongan-potongan damel, janten ngabentuk tilas tina spidol laser

Fitur Serat Laser System System

1. Precision Tinggi Posisi posisi presisi nyaéta 0,001mm.
2. Kecepatan Tinggi Sistem scanning laser kualitas luhur ngajantenkeun gancang nyirian dugi ka 7000mm / s.
3. Gampang Operasi Ngalirkeun CD vedio, bébas gratis.
4. 100,000+ jam hirup laser, ngirangan biaya sareng downtime produksi.
5. Henteu habis sareng pangropéa minimal ngabantosan ngirangan biaya operasi.
6. Pendinginan Udara Nganut hawa tiis, épék pendinginan anu hadé tibatan metoda tiis anu sanés.
7. Hemat énergi, Ukuran alit & konsumsi kakuatan rendah, sadaya konsumsi kakuatan kirang ti 500W
8. Parangkat lunak anu kuat sareng cocog sareng file Coreldraw, AutoCAD sareng parangkat lunak sanés. Dukung PLT, PCX, DXF, BMP, jsb.

Modél

HT-20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W bentuk genggam

Konfigurasi Utama

EZCAD Controller & Software (asli)
Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Dobel Beureum Dobel pikeun Saluyukeun pokus
Ngalih Kaki
Ukuran damel: 100mm * 100mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 170 × 170 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Kakuatan laser: 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Sumber laser: MAX / Raycus / JPT
100% tutup mesin aluminium
sirah scanning kualitas luhur sareng lensa
awak mesin laser stabil

Bagian sanésna:
manual pangguna / parangkat lunak / kartu jaminan / daptar bungkus / pakakas / saklar suku / piring fix / kabel listrik / kabel USB / kacamata kaamanan ...) sareng hiji lensa ukuran tambahan (anjeun tiasa milih tina 70 * 70mm 100 * 100mm 200 * 200mm 300 * 300mm) gratis

Parameter lengkep

Daérah Gawé Épéktip 100 * 100mm
Kakuatan laser 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Meja kerja Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Gelombang Panjang 1064nm
Frékuénsi Laser Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits (Mac henteu tiasa)
Karakter Minimum 0.15mm
Lebar Linear Minimum 0,01mm
Cara tiis Pendinginan Hawa
Kacepetan nyirian Maxi 7000mm / s
Mindahkeun Data: Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD offline Controller
Format grafik didukung: AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Software Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Kakuatan 500W
Tegangan Gawe AC220V 50Hz / AC110V 50Hz

Mesin serat laser nyirian seueur dianggo nganggo aplikasi anu béda sapertos, éta tiasa nyirian logo, kecap, mérek, tanggal, nomer seri, jumlah angkatan, tanda, gambar, poto, kode QR jsb dina bahan logam (sapertos stainless steel, alloy, metal piring, aluminium, pérak, emas sareng sajabana) sareng bahan sanés logam (sapertos plastik: rékayasa plastik sareng plastik keras, jst. Dipaké dina komponén éléktronik sirkuit terpadu, komunikasi seluler, alat presisi, arloji kacamata sareng jam, keyboard komputer, aksésoris, suku cadang mobil, tombol plastik, alat kelengkapan pipa, barang saniter, pipa pvc, alat médis, botol bungkus, batré, karajinan jsb)

Parameter lengkep

Asesoris Mesin


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami