Wilujeng sumping di situs web kami!

Enclosed Bentuk Serat Laser Nyirian Mesin

Pedaran pondok:

Mesin serat laser nyirian atanapi sakumaha anu disebatna laser pikeun ukiran, nyirian nyayogikeun pangguna anu gancang sareng akurat nalika ngantepkeun motong huruf dina ukuran 0,15mm. Serat nyirian laser utamina dianggo pikeun nyirian dina sadaya bahan logam.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Utama

Mesin serat laser nyirian atanapi sakumaha anu disebatna laser pikeun ukiran, nyirian nyayogikeun pangguna anu gancang sareng akurat nalika ngantepkeun motong huruf dina ukuran 0,15mm. Serat nyirian laser utamina dianggo pikeun nyirian dina sadaya bahan logam
sapertos: Emas, Perak, Baja tahan karat, Kuningan, tambaga, titanium, Aluminium, keramik, Baja, Beusi sareng sajabana, sareng tiasa ogé nandaan seueur bahan non-logam, sapertos ABS, Nylon, PES, PVC, Makrolon.
Mesin Nyirian Serat Laser anu dikurung dirancang sareng struktur anu tertutup anu terpadu, anu sacara efektif tiasa nyegah manusa tina ruksak ku sinar sinar sareng haseup, tanpa polusi optik sareng leungitna gandeng kakuatan, bari ngajaga kabersihan sirah laser. Modél ieu dilengkepan serat serat mérek, anu ningkatkeun kinerja sareng stabilitas. Sinar kaluaran ngagaduhan kualitas anu saé, gancang sareng presisi tinggi. Dina waktos anu sasarengan, éta dilengkepan panto angkat otomatis sareng sistem fokus, anu ningkatkeun kasalametan sareng téknologi alat-alatna, sareng sadar fokus anu tepat sareng nyirian gancang-gancang. Konsumén tiasa ngarancang modél anu disesuaikan numutkeun kabutuhanna pikeun ngahontal hasil produksi anu langkung épéktip.

Bahan Lumaku
Cocog pikeun ngolah rupa-rupa bahan logam sareng non-logam, khusus pikeun nandaan karasa luhur, titik lebur tinggi, sareng bahan rapuh.

Industri lumaku
Diterapkeun sacara lega dina komponén éléktronik, alat komunikasi, suku cadang mobil sareng motor, alat sareng méter, aerospace, produk perang, perangkat keras sareng mesin, alat sanitasi, pangobatan, tuangeun sareng inuman, kosmétik, pengemasan narkoba, alat médis, tanaga surya, karajinan tangan sareng sajabina.

Fitur Serat Laser System System

1. Precision Tinggi Posisi posisi presisi nyaéta 0,001mm.
2. Kecepatan Tinggi Sistem scanning laser kualitas luhur ngajantenkeun gancang nyirian dugi ka 7000mm / s.
3. Gampang Operasi Ngalirkeun CD vedio, bébas gratis.
4. 100,000+ jam hirup laser, ngirangan biaya sareng downtime produksi.
5. Henteu habis sareng pangropéa minimal ngabantosan ngirangan biaya operasi.
6. Pendinginan Udara Nganut hawa tiis, épék pendinginan anu hadé tibatan metoda tiis anu sanés.
7. Hemat énergi: Ukuran alit & konsumsi kakuatan rendah, sadaya konsumsi kakuatan kirang ti 500W
8. Parangkat lunak anu kuat sareng cocog sareng file Coreldraw, AutoCAD sareng parangkat lunak sanés. Dukung PLT, PCX, DXF, BMP, jsb.

Modél

HT-20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W enclosed bentukna Serat Laser Nyirian Mesin

Konfigurasi Utama

EZCAD Controller & Software (asli)
Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Dobel Beureum Dobel pikeun Saluyukeun pokus
Ngalih Kaki
Ukuran damel: 100mm * 100mm / pilihan 50 × 50 mm, 70 × 70 mm, 170 × 170 mm, 200 × 200 mm, 300 × 300mm
Kakuatan laser: 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Sumber laser: MAX / Raycus / JPT
100% tutup mesin aluminium
Kepala scanning kualitas luhur sareng lensa
Awak mesin laser stabil

Parameter lengkep

Daérah Gawé Épéktip 100 * 100mm
Kakuatan laser 20W 30W 50W 60W 70W 80W 100W
Meja kerja Dibereskeun tabel kerja aluminium kualitas luhur
Gelombang Panjang 1064nm
Frékuénsi Laser Raycus 20 ~ 100KHz JPT 10-600khz
Sistem Komputer WINDOWS XP / Win7 / 8/10 10 / 64bits (Mac henteu tiasa)
Karakter Minimum 0.15mm
Lebar Linear Minimum 0,01mm
Cara tiis Pendinginan Hawa
Kacepetan nyirian Maxi 7000mm / s
Mindahkeun Data Transmisi USB2.0
Sistem Kontrol EZCAD offline Controller
Format Grafik Dukung AI, PLT, DXF, BMP, DST, DWG, LAS, DXP
Software Compatiable CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, Cadian
Total Kakuatan 500W (AC220V 50Hz / AC110V 50Hz)
beurat 78KGS
Tegangan Gawe AC220V 50Hz / AC110V 50Hz
ukuran 800 * 900 * 500mm

Komponén utama Mesin Nyirian

Gambar Sampel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami