Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

Liaocheng Haotian Machinery Equipment Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Haotian Machinary Equipment Co., Ltd (Haotian Laser), pilihan anu pangsaéna!

1616633901806349

Liaocheng Haotian Machinery Equipment Co., Ltd mangrupikeun produsen alat-alat laser profesional skala besar sareng gabungan optik, mékanis, listrik, Kalayan produk sareng jasa laser anu saé, Haotian Machinary Equipment Co., Ltd ngembangna ukuran perusahaan kalayan gancang.

Kalayan garis perakitan tingkat tinggi, instrumen mariksa canggih sareng laboratorium anu tepat, ogé téknisi anu berpengalaman, R&D berbakat sareng karyawan manajemén, perusahaan bangga ku alat-alat anu ngahasilkeun tinggi sareng kamampuan panilitian. Produk perusahaan ketat-leres nuturkeun desain profesional sareng desain motong sareng teknik mékanis canggih, janten sadaya produk anu saé dina pagelaran sareng presisi sareng penampilan anu saé.
Tipena béda sareng sagala rupa spésifikasi produk minuhan paménta sadaya konsumén.

Kami komitmen diri kana pamekaran, produksi sareng distribusi mesin laser industri. Kami nampi sanksi anu hadé ngeunaan sistem kualitas internasional anu patali sareng departemén pamaréntah dina produk & parangkat lunak R&D, file uji coba kualitas, ngandelkeun kakuatan téknologi tinggi anu kuat sareng anyar. Produk kelas tinggi sareng unggulan saatos jasa ngajantenkeun perusahaan kana tingkat anu luar biasa sareng kéngingkeun pangrojong anu lega ti pangguna anu béda sareng agén.

Tim kami

Haotian Machinary Equipment Co., Ltd (Haotian Laser), pilihan anu pangsaéna!

1616636013367796
1622793372589781
1616636013604459
1622793371751595
1622793372328599
1616636013531824
1622793371975425
1622793372154881