Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    1616633901806349

Liaocheng Haotian Machinery Equipment Co., Ltd mangrupikeun produsen alat-alat laser profesional skala besar sareng gabungan optik, mékanis, listrik, Kalayan produk sareng jasa laser anu saé, Haotian Machinary Equipment Co., Ltd ngembangna ukuran perusahaan kalayan gancang.

Kalayan jalur perakitan tingkat tinggi, instrumen mariksa canggih sareng laboratorium anu tepat, ogé téknisi anu berpengalaman, R&D berbakat sareng karyawan manajemén, perusahaan bangga hasil-na luhur ......

BERITA

news

Naon anu kedah dipilari nalika mésér serat mesin serat laser nyirian anu pangsaéna.

Ukiran laser serat ogé dikenal salaku mesin ukiran serat laser atanapi mesin nyirian serat laser. Anjeun tiasa ngagunakeun alat ieu pikeun sagala jinis bagian logam, tapi anjeun tiasa ngadamel tanda permanén sareng ukiran dina sababaraha plastik ...

What is the difference between fiber laser, uv laser, co2 laser marking machine?
Dinten mesin laser nyirian ieu populér pisan, Hal ieu seueur dianggo di sagala rupa industri, sapertos Komponén Éléktronik, Pakakas Hardware, Kabutuhan Harian sareng sajabana Tapi aya sababaraha jinis panyiri laser ma ...
The CO2 laser can mark on a wide range of artificial and natural surfaces
Mesin panyiri laser CO2 Aréa nyirian 200 * 200mm atanapi 300 * 300mm atanapi ukuran langkung ageung mesin laser nyirian Co2 kalebet mesin laser nyirian laser Galvo sareng mesin nyirian laser Co2 dinamis. Duanana ...